Algemene schilderwerken

Eerst spreken we af om aandachtig naar uw wensen te luisteren. Vervolgens geven we u professioneel advies over al de mogelijkheden, decoratietechnieken en kleuren die er zijn. Hierbij wordt rekening gehouden met belangrijke factoren zoals de lichtinval en de verschillende elementen die reeds aanwezig zijn in uw woning.

Van zodra u een definitieve beslissing hebt genomen gaat ons team voor u aan de slag. Tijdens de werken kunt u elke fase op de voet volgen en indien nodig nog wat extra aanpassingen doen.

Ons team is gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerken daarom maken we van uw huis een echte thuis.

Zou u graag uw daklijsten, kroonlijsten, ramen of deuren een opknapbeurt geven? Dan doen wij dit graag voor u! Zo bent u ook gerust dat uw exterieur weer voor een lange tijd kan meegaan.

Kennismaking

Tijdens onze eerste kennismaking zitten we samen aan tafel om grondig uw renovatieplannen te bekijken. We bespreken wat de mogelijkheden zijn voor uw project, de eventuele startdatum en dan krijgt u van ons een vrijblijvende offerte op maat.

Wanneer u deze hebt getekend voor akkoord gaan we over tot voorbereiding van de werken.

Voorbereiding

Hier wordt alles concreter en gaan we ook al de nodige materialen aankopen. U wordt hierover op de hoogte gehouden en alles gebeurt in samenspraak met de klant. In deze stap leggen we de definitieve startdatum vast.

Uitvoering

Tijd om te beginnen met de werken zelf. In deze fase hebt u voortdurend contact met ons en zorgen wij dat elke stap van de werken nauwkeurig wordt opgevolgd.

Service

U geniet van uw renovatie én onze garantie. Eens de werken afgerond zijn, steken we de koppen bij mekaar en bekijken we of er nog zaken afgehandeld moeten worden.