Gyproc

Gyproc is een vorm van droogbouw waarbij gebruik wordt gemaakt van gipsplaten. Deze techniek wordt gebruikt voor eenvoudige tot zeer gedetailleerde constructies, gaande van voorzetwanden en scheidingswanden tot verlaagde plafonds en allerlei afkastingen.

Wij gebruiken gyproc ook voor het afwerken van muren of om ronde bogen te maken. U kan kiezen voor een gyproc plafond om deze vlak te maken of om uw leidingen te verbergen, om verlichtingsspots te plaatsen of om de thermische isolatie van uw woning te verbeteren. Door met gyproc te werken zijn wij in staat om u snel een bevredigend resultaat te leveren.

Kennismaking

We bekijken samen wat er moet gebeuren. Tijdens een eerste kennismaking bekijken we samen uw renovatieplannen en wat er gedaan moet worden.

Voorbereiding

We maken concrete afspraken. In deze stap wordt alles concreter. We kopen alles aan en houden u op de hoogte van hoe de voorbereidingen verlopen. We leggen in deze fase ook de definitieve startdatum vast.

Uitvoering

Tijd om te beginnen met de werken zelf. In deze fase hebt u voortdurend contact met ons en zorgen wij dat elke stap van de werken nauwkeurig wordt opgevolgd.

Service

U geniet van uw renovatie én onze garantie. Eens de werken afgerond zijn, steken we de koppen bij mekaar en bekijken we of er nog zaken afgehandeld moeten worden.