Totaalprojecten

Zoekt u een veelzijdige aannemer voor uw renovatiewerken in Antwerpen? Dan helpen wij u graag verder. Wij zijn gespecialiseerd in totaalrenovatie. Zoekt u een totaaloplossing voor al uw renovatiewerken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Indien u een afspraak wenst, dan mag u ons telefonisch contacteren.

Heeft uw woning een opknapbeurt nodig? Misschien heeft u het net gekocht en moet het woonklaar gemaakt worden? Ons team helpt u hier graag mee verder. Wij zorgen ervoor dat alle renovatiewerken perfect op elkaar worden afgestemd. Ook architecten uit Antwerpen werken graag met ons samen. Doordat wij alle werken coördineren, hebben zij maar één aanspreekpunt nodig.

Ons team zorgt ervoor dat alles zo vlot mogelijk verloopt en dat u over niets bezorgd moet zijn. U wordt steeds op de hoogte gehouden over het verloop van de werken.

Kennismaking

We bekijken samen wat er moet gebeuren. Tijdens een eerste kennismaking bekijken we samen uw renovatieplannen en wat er gedaan moet worden.

Voorbereiding

We maken concrete afspraken. In deze stap wordt alles concreter. We kopen alles aan en houden u op de hoogte van hoe de voorbereidingen verlopen. We leggen in deze fase ook de definitieve startdatum vast.

Uitvoering

Tijd om te beginnen met de werken zelf. In deze fase hebt u voortdurend contact met ons en zorgen wij dat elke stap van de werken nauwkeurig wordt opgevolgd.

Service

U geniet van uw renovatie én onze garantie. Eens de werken afgerond zijn, steken we de koppen bij mekaar en bekijken we of er nog zaken afgehandeld moeten worden.