Ramen en deuren

Plaatsing van ramen

Op zoek naar een ramenspecialist die uw ramen plaatst in de regio Antwerpen en omstreken? Bij ons bent u aan het juiste adres. Ons team beschikt over de nodige kennis en werkt steeds met hoogwaardig en kwalitatief materiaal tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Wilt u enkelglas vervangen door dubbelglas? Nieuwe kozijnen plaatsen? Of uw beschadigde ramen vervangen? Wij helpen u hier graag mee verder.

Dankzij dubbelglas wordt uw woning energie-efficiënt. Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in het plaatsen van kozijnen in aluminium en kunststof. We geven u graag advies over welke kozijnen het meest geschikt zijn voor uw woning. Hierbij wordt ook rekening gehouden met de kleur, vast of los glas, hang- en sluitwerk en de vorm van de kozijnen.

Onze ramen voldoen steeds aan de huidige normen en eisen. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze producten en daarom geven we u tot 10 jaar garantie op heel ons assortiment. Wij plaatsen PVC, hout & aluminium ramen.

Bij vragen staan onze vakmensen altijd voor u klaar met hun deskundig advies!

Plaatsing van deuren

Ons groot gamma binnendeuren is standaard volledig afgewerkt zodat u na de plaatsing van uw nieuwe deuren niets meer hoeft te doen.

Door moderne en unieke technieken zijn we in staat om u steeds een optimale kwaliteit en correcte prijs te garanderen. Naast binnendeuren kan u bij ons ook terecht voor alle buitendeuren, voordeuren alsook schuif- en vouwdeuren.

Onze binnendeuren zijn verkrijgbaar in diverse stijlen: gelakt, met folie of fineerhout. Al onze deuren worden gemaakt op maat. Met ons eigen team van gespecialiseerde vakmannen en een ervaring in de schrijnwerkerij van meer dan 15 jaar, zorgen wij voor een professionele en vlekkeloze plaatsing van elke deur.

Kennismaking

We bekijken samen wat er moet gebeuren. Tijdens een eerste kennismaking bekijken we samen uw renovatieplannen en wat er gedaan moet worden.

Voorbereiding

We maken concrete afspraken. In deze stap wordt alles concreter. We kopen alles aan en houden u op de hoogte van hoe de voorbereidingen verlopen. We leggen in deze fase ook de definitieve startdatum vast.

Uitvoering

Tijd om te beginnen met de werken zelf. In deze fase hebt u voortdurend contact met ons en zorgen wij dat elke stap van de werken nauwkeurig wordt opgevolgd.

Service

U geniet van uw renovatie én onze garantie. Eens de werken afgerond zijn, steken we de koppen bij mekaar en bekijken we of er nog zaken afgehandeld moeten worden.