Pleisterwerken

Hoe gaan we te werk? Eerst maken we de muren bewerkbaar en dan gaan we aan de slag met de bepleistering. Wij gebruiken een primer of fixeermiddel waar nodig. Vervolgens brengen we het gips aan en werken we alles uit tot we een egaal effect krijgen. Uiteraard gebeurt dit in samenspraak met de klant en de bouwheer.

Met pleisterwerken kunt u eindeloos combineren. U kunt er uw interieur mee benadrukken met allerlei vormen en kleuren. Er zijn heel veel opties voor uw bekleding. Bij Rafix bent u in goede handen, wij zorgen voor een schilderklaar en bevredigend resultaat om vervolgens de isolatie en gyprocpanelen te plaatsen indien u dat wenst.

Kennismaking

We bekijken samen wat er moet gebeuren. Tijdens een eerste kennismaking bekijken we samen uw renovatieplannen en wat er gedaan moet worden.

Voorbereiding

We maken concrete afspraken. In deze stap wordt alles concreter. We kopen alles aan en houden u op de hoogte van hoe de voorbereidingen verlopen. We leggen in deze fase ook de definitieve startdatum vast.

Uitvoering

Tijd om te beginnen met de werken zelf. In deze fase hebt u voortdurend contact met ons en zorgen wij dat elke stap van de werken nauwkeurig wordt opgevolgd.

Service

U geniet van uw renovatie én onze garantie. Eens de werken afgerond zijn, steken we de koppen bij mekaar en bekijken we of er nog zaken afgehandeld moeten worden.