Renovatiewerken

Tijd voor renovatiewerken? Rafix geeft uw woning haar glans van weleer terug. Ons team vliegt erin en maakt van uw project een succes, of het nu gaat om gedeeltelijke of totaalrenovatie. Bovendien leidt de zaakvoerder zelf alle werkzaamheden in goede banen. Het is dus geen wonder dat Rafix de specialist bij uitstek is voor al uw verbouwingswerken in Antwerpen en omstreken.

Uw project wordt pas echt compleet na onze schilderwerken. Ons team zorgt ervoor dat uw muren er piekfijn uitzien waardoor uw interieur een streling voor het oog is.

Kennismaking

We bekijken samen wat er moet gebeuren. Tijdens een eerste kennismaking bekijken we samen uw renovatieplannen en wat er gedaan moet worden.

Voorbereiding

We maken concrete afspraken. In deze stap wordt alles concreter. We kopen alles aan en houden u op de hoogte van hoe de voorbereidingen verlopen. We leggen in deze fase ook de definitieve startdatum vast.

Uitvoering

Tijd om te beginnen met de werken zelf. In deze fase hebt u voortdurend contact met ons en zorgen wij dat elke stap van de werken nauwkeurig wordt opgevolgd.

Service

U geniet van uw renovatie én onze garantie. Eens de werken afgerond zijn, steken we de koppen bij mekaar en bekijken we of er nog zaken afgehandeld moeten worden.