Parketvloeren

Rafix verzorgt als erkend parketplaatser de renovatie en de plaatsing van uw houten vloeren in uw woning of bedrijf. Ook voor werken op maat bent u bij ons op het juiste adres. Uw wensen en verwachtingen staan hierbij voorop. We beschikken over een team van vakmannen die intern geschoold zijn. Zij doen steeds hun best om een resultaat te leveren, dat een streling voor uw oog is.

U kan kiezen voor een massief parket of verouderde planken in een visgraatmotief op maat. Vraag ons om advies. We helpen u graag verder met uw keuze. Wij geven u ook garantie op de plaatsing van uw parketvloer, alsook voor de vloerverwarming indien u dat wenst. Voor meer details mag u met ons telefonisch contact opnemen.

Kennismaking

We bekijken samen wat er moet gebeuren. Tijdens een eerste kennismaking bekijken we samen uw renovatieplannen en wat er gedaan moet worden.

Voorbereiding

We maken concrete afspraken. In deze stap wordt alles concreter. We kopen alles aan en houden u op de hoogte van hoe de voorbereidingen verlopen. We leggen in deze fase ook de definitieve startdatum vast.

Uitvoering

Tijd om te beginnen met de werken zelf. In deze fase hebt u voortdurend contact met ons en zorgen wij dat elke stap van de werken nauwkeurig wordt opgevolgd.

Service

U geniet van uw renovatie én onze garantie. Eens de werken afgerond zijn, steken we de koppen bij mekaar en bekijken we of er nog zaken afgehandeld moeten worden.